2021-02-24 14:59:35• hírek • Fizetett tartalom

Antal Service: profi szerelők és a legkorszerűbb felszerelések egy helyen

Annak érdekében, hogy utazás közben mindig biztonságban és kényelmesen érezze magát, az autóját rendszeres időközönként érdemes elvinnie egy alapos átvizsgálásra és karbantartásra. Mielőtt azonban az első útjába eső szervizbe betérne, érdemes kétszer is megfontolni, hova viszi a járgányt, hiszen a hozzá nem értők és mindenféle kóklerek több kárt csinálhatnak, mint hasznot.

Szatmárnémeti legújabb autószervizében, az Antal Service-ben nagy szakértelemmel rendelkező szerelők és utolsó generációs berendezések várják az ügyfeleket, melynek köszönhetően biztos lehet benne, hogy autóját minden szempontból átnézik és pontra teszik. A műhely szolgáltatások széles skálájával rendelkezik, így minden felmerülő problémát orvosolni tudnak, legyen szó számítógépes diagnosztikáról, alvázjavításról, klímatöltésről, vagy épp a felfüggesztés ellenőrzéséről.


Amint az autó begördül a szervizbe, márkától és modelltől függetlenül azonnal átnézik, a probléma pontos megállapítása után pedig a szerelők azonnal neki is állnak a feladatnak. Annak érdekében, hogy a munka után ne érje meglepetés az ügyfelet, az Antal Service a teljes transzparencia híve mind a felhasznált alkatrészek, mind a munkadíj tekintetében. A nehezen beszerezhető alkatrészeket 24-48 órán belül beszerzik, arról pedig, hogy egy némileg drágább eredeti vagy olcsóbb, utángyártott darabot szerelnek be a fiúk, a tulajdonos dönt annak függvényében, hogy mit enged meg a pénztárcája.


Amennyiben ön is szakértő kezekre bízná autóját, keresse bizalommal az Antal Service autószerelő műhelyét, melyet Szatmárnémetiben az Anton Pann utca 67. szám alatt talál meg. A szerviz hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között tart nyitva, előjegyzést a 0748 839 596-os telefonszámon lehet kérni. Ha pedig a megszokott nyitvatartás valamilyen oknál fogva nem felel meg Önnek, a műhelyben soron kívül is elvégeznek különféle munkákat.










Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: